02Jun09

M´i õde läks nädalavahetuseks sukelduma, mistõttu jäeti meile nende 1,5 kuune kassipoeg. Karm elukas, aga väga kindla rutiiniga. Magas nagu laip, siis ärkas üles ja sõi natuke, siis läks hulluks, siis väsis ära ja tegeles jooksmise asemel närimisega ning seejärel jäi uuesti magama. See hulluks minemise osa oli kõige karmim. M on täitsa veendunud, et kass on kas pime või on tal aju kasvaja. Kihutas mööda maja ringi ja hammustas ja ründas kõike, mis kätte sai.

Ahjaa, eilsest on siin lohetamine keelatud. Selle tähistamiseks käisin eile õhtul sõitmas. Peale 7set veel lubavad. Eilse kokkuvõtteks võin öelda, et Im up and running. Võimas tunne on sõita. Vahepeal läks kiirus ikka väga suureks juba. Samas tähendab sõitmine seda, et ma pean ka rannas rohkem kõndima. Vastutuult ma veel ei liigu.

Lõpetuseks küsimus laiale ringile. Laupäeval käisin El Prat juures rannas. See on selline tore rand, mis asub kohe lennujaama kõrval. No ja sinna minnes panin ma tähele, et teeäär on täis vaatlusplatvorme. Inimesed ärkavad üles kell 5 hommikul, ronivad vaatlusplatvormile ja vaatavad kuidas lennukid maanduvad ja alla kukuvad. Pilti teevad kah sellest (mis seletab, miks alati on fotosid õnnetustest). Küsimus siis selline, et kas Eestis kah seda tehakse? Lennukivaatlust siis. Ja kas on kohe spets kohad selle tegemiseks?!



No Responses Yet to “…”

  1. Leave a Comment

Leave a comment