26May09

Ma pean ausalt tunnistama, et ma ei ole Eesti köögi kõige andunum fanaatik, aga üle kolme kuu süüa praekapsast praekartuli ja korralikult õlis praetud lihaga on kuradi hea. :P

Täna vaatasin rõõmsalt aknast välja, et ega ometi…päike paistab, tuul puhub. Kihutasin randa ja…TÜNN. Ei olnud tuult. Jube tegevus on see tuule jahtimine.

Muideks, ma küll ei tea kuidas Eestis on poliitreklaamidega, aga siin on küll nendega vaeva nähtud. Näiteks praegu on tänavad täis plakateid, kus ilutsevad koos sellised tegelased nagu Bush, Chirac, Berlusconi, Afnar (endine President. Selline tubli mees, kes ütles paar aastat tagasi, et kui tema tahab juua ja autoga sõita, siis tema seda ka teeb) ja Kazinski. Pilt ise on allpool näha. Üles on kirjutatud “Ka nemad tahtsid maailma muuta”. Suurt midagi see nende programmi kohta ei ütle, aga ega see vist eesmärk ei olnudki. Sotsialistide mure on siin see, et nende valijad ei käi valimas. Partido Popular (PP), seeeest on nagu Eestis Keskerakond. Need kes neid valivad, käivad alati kohusetundlikult valimiskasti juures. Eesmärgiks on selge vastandumine ning hirmutamine, et kui ei vali, siis tulevad “pahad” võimule.  Kui mul õnnestub vasakpoolsete reklaamid üles leida, siis panen need kah siia. Täitsa huvitavad on.

Tanca-ells-volen-480x270_highlighted_latest_news



2 Responses to “…”

  1. 1 toivo

    Tere
    Teine teema aga mis jalgpalli fännide märatsemine seal oli?
    Eesti tv-s näidati täitsa hullu märatsemist.
    Politsei kasutas kummikuule.
    Paljud said viga.


  1. 1 stomatologie

Leave a comment